foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
У овим ванредним околностима наша школа ће обављати наставу на више начина. За старије ученике од 5. до 8. разреда креран је посебан портал (www.oslobodioci.com/enastava) преко кога ће ученици моћи да сазнају више информација.

ОШ "Ослободиоци Београда"

Ученици Основне школе „Ослободиоци Београда“, који уједно похађају музичке школе, одржали су 4. јуна хуманитарни концерт посвећен њиховим вршњацима из Великих Црљана код Лазаревца, који похађају Основну школу „Свети Сава“. Око сто педесет ученика те школе остало је у поплави без свог дома. Новац прикупљен на концерту намењен је куповини школског прибора за ученике Основне школе „Свети Сава“.

Импресивним наступом 43 ученика Основне школе „Ослободиоци Београда“ од другог до осмог разреда и од првог до шестог разреда музичке школе на најлепши начин послали су поруку љубави и подршке својим угроженим другарима.

Концерт је одржан у оквиру програма „Помоћ другу“, који је већ традиционалан у Основној школи „Ослободиоци Београда“. Ученике је за концерт припремала професорка музичког васпитања Стојанка Бела Марковић.

Погледајте још слика на порталу моја Палилула

2020 Copyright ОШ Ослободиоци Београда Rights Reserved